Taros Kami

Hardware Urug Co., Ltd

alamat

Yuandong Bangun, Longfeng Rd, 325 raya, Longjiang Twon, Shunde Dist, kota Foshan, Guangdong, Cina.

telepon

86-757-29290963

86-757-23637985

Fax: 86-757-29290963

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?



WhatsApp Online Chat !