Borongan korsi kawinan acrylic - Cina Hardware Urug

korsi kawinan borongan acrylic

Pondok Description:

Product name Wholesale acrylic wedding chair Item No. HI-009 Size Standard Material Acrylic +led light+gold stainless steel CBM 0.46cbm/ctn Weight 15kg Packing 4pc’/ctns Color Silver,golden,rose golden,white,customize what u need Package PE Foam,Poly Foam,Carton Remarks All wedding furniture we can customize for u that looks unique


jéntré produk

Tags produk

Ngaran Produk korsi kawinan borongan acrylic
Item No. HI-009
ukuran standar
material Acrylic + dipingpin lampu + emas stainless steel
CBM 0.46cbm / ctn
beurat 15kg
pak-pakan 4pc '/ ctns
warna Pérak, emas, acuk emas, bodas, ngaropea kumaha u peryogi
paket Pe Foam, poli Foam, karton
Katerangan Sakabéh parabot kawinan bisa ngaropea pikeun u yén Sigana unik

122


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !