dipingpin lampu bar counter - Hardware Urug Cina

dipingpin bar counter lampu

Pondok Description:

Product name led light bar counter Item No. HC-006 Size Standard Material Stainless steel +glass top+led light CBM 0.45cbm/ctn Weight 50-80kg Packing 4pc’/ctns Color Silver,golden,rose golden,white,customize what u need Package PE Foam,Poly Foam,Carton Remarks All wedding furniture we can customize for u that looks unique


jéntré produk

Tags produk

Ngaran Produk dipingpin bar counter lampu
Item No. HC-006
ukuran standar
material stainless steel + kaca luhureun + lampu dipingpin
CBM 0.45cbm / ctn
beurat 50-80kg
pak-pakan 4pc '/ ctns
warna Pérak, emas, acuk emas, bodas, ngaropea kumaha u peryogi
paket Pe Foam, poli Foam, karton
Katerangan Sakabéh parabot kawinan bisa ngaropea pikeun u yén Sigana unik

122


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !