Luhur watang tabel - Cina Hardware Urug

méja tinggi bar

Pondok Description:

Product name High bar table Item No. HC-003 Size Standard Material Gold Stainless steel +glass top CBM 0.45cbm/ctn Weight 50-80kg Packing 4pc’/ctns Color Silver,golden,rose golden,white,customize what u need Package PE Foam,Poly Foam,Carton Remarks All wedding furniture we can customize for u that looks unique


jéntré produk

Tags produk

Ngaran Produk méja tinggi bar
Item No. HC-003
ukuran standar
material baja emas steel + kaca luhureun
CBM 0.45cbm / ctn
beurat 50-80kg
pak-pakan 4pc '/ ctns
warna Pérak, emas, acuk emas, bodas, ngaropea kumaha u peryogi
paket Pe Foam, poli Foam, karton
Katerangan Sakabéh parabot kawinan bisa ngaropea pikeun u yén Sigana unik

122


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !