за компанијата

20 години се фокусира на производство и продажба на подни плочки

Хардвер Мебел е исклучително визионерски тим, кој создава уникатен дизајн на мебел за сите настани од сите делови на светот.

Ние сме познати за внатрешни Кина Foshan мебел настан компанија, специјализирана за проектирање и производство на мебел од нерѓосувачки челик

за приватни и корпоративни настани во целиот свет.

  • во врска со
  • HDR

WhatsApp Online Chat !