FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa materi?

Iku digawe dening stainless steel + tempered kaca / MDF mirror /.

Apa MDF?

Iku jenis kayu, jeneng jangkepe medium Kapadhetan fiberboard.

Carane dipindhah meja, kita kudu ngeterake meja seneng.

Tabel punika ngalahake mudhun desain, iku kapisah kanggo bêsik karo ngawut-awut.

Apa kekandelan saka meja?

12mm saka kaca, 1.2mm saka stainless steel.

Ora dhingklik stackable?

Ya, iku desain stackable, bisa tumpukan 4 pcs.

Arep digarap US?



WhatsApp Online Chat !